AaB på semifinalekurs

Christian Nordentoft scorede tre gange for AaB Ishockey, da holdet på udebane slog Rødovre med 6-3 og dermed bragte sig foran med 2-1 i kvartfinaleserien.

AaB Ishockey har sat kursen mod semifinalen efter den vigtige udesejr i Rødovre.

Christian Nordentoft førte an for AaB. Den tidligere White Hawks spiller scorede sit første mål efter godt 9 minutters spil. Rødvore fik udlignet, men AaB scorede yderligere to gange i 1. periode til føring på 3-2 efter de første 20 minutter.

På mål af Christian Nordentoft og Kasper Degn øgede AaB til 5-2 i 2. periode. Hjemmeholdet fik reduceret til 5-3 inden periodepausen.

Sidste AaB-scoring faldt i kampen sidste minutter, da Thomas Kisum sendte pucken i nettet til 6-3.

De to hold mødes igen torsdag aften i Aalborg.