AaB på svær mission

Det bliver en særdeles vanskelig opgave for AaB, når de torsdag skal forsøge at spille sig videre i Europa League.

Et nederlag på 0-3 mod georgiske FC Dila Gori var noget nær det værste scenarie for AaB, da holdet i sidste uge spillede kvalifikationskamp til Europa League. Det betyder nemlig, at nordjyderne er i en vanskelig situation, når de torsdag tager imod Dila Gori i returkampen, der skal afgøre, hvilket af de to hold, der går videre til tredje kvalifikationsrunde.

Og nordjyderne erkender da også, at situationen kunne være bedre.

- Vi kan nok ikke kalde os favoritter længere. den fik vi smidt dernede. Men vi tror på, at vi godt kan få gjort noget ved resultatet. Vi dre kvalifikation vil være et ønskescenarie, så det går vi efter. men det bliver svært, siger AaB's Jeppe Curth.

AaB vil ifølge spillerne spille mere offensivt end normalt for at presse på for en hurtig scoring. men samtidig gælder det om ikke at lade gæsterne fra Georgien komme til scoring.

Og trods det noget svære udgangspunkt, så tror spilleren da stadig på, at det kan blive til mere europæisk fodbold i denne sæson.

- Vi skal tro på det. Og det gør vi også. Men vi ved, at det bliver en svær opgave. Vi skal fremad, vi skal jo lave tre mål - mindst i hvert fald - og så skal vi samtidig sørge for at de ikke scorer. Så det er lidt en svær kombi, men vi må se, om vi ikke kan løse den, siger AaB-forsvareren Lasse Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland