AaB præsenterer overskud på 7,8 millioner

Foto: Ib William Christensen

De danske mestre kommer ud af første halvår af 2014 med et overskud på 7,8 millioner kroner.

Det første halvår af 2014 bød på stor sportslig succes for AaB, som hjemførte klubbens fjerde mesterskab i historien. Det er dog ikke kun på banen, at resultaterne var gode. Økonomisk er det også gået over forventning.

AaB kunne fredag præsentere et overskud på 7,8 millioner kroner for årets første seks måneder. Det er en forbedring på 8,4 millioner kroner i forhold til samme periode sidste år.

- Resultatet for første halvår er tilfredsstillende. Det er glædeligt, at vi har formået at profitere af den sportslige succes, siger AaB's administrerende direktør Stephan Schors i en pressemeddelelse.

AaB forventer et overskud på 40 til 50 millioner kroner for hele året.

- Vores fokus er fortsat at forbedre den primære drift, og grundlaget for dette er blevet yderligere optimeret efter vores succesfulde kapitaludvidelse, hvor vi som bekendt fik massiv opbakning fra såvel nye som eksisterende aktionærer, siger Stephan Schors.

De danske mestre er usikre på, hvor meget deltagelsen i Europa League vil betyde økonomisk. Hvem AaB skal møde i Europa League-gruppespillet kan du se her.

Flere nyheder fra TV2 Nord