AaB-profil efter nederlag: Det er for ringe

Foto: Ib William Christensen (Arkiv)

Både Nicolaj Thomsen og Kent Nielsen erkendte efter kampen, at Esbjergs 2-0-sejr i Aalborg var fortjent.

AaB tabte for anden gang i træk hjemme på Nordjyske Arena, da Esbjerg lørdag slog Superligaens tophold med 2-0.

Nordjyderne fik aldrig gang i det flydende fodbold, der ellers har kendetegnet holdet denne sæson, og det ærgrer AaB-profilen Nicolaj Thomsen.

- Jeg er så ærgerlig over, at vi ikke fik sat vores spil op, så det kørte ordentligt. Esbjerg spillede en god kamp og kredit til dem, men det var også for ringe af os. Jeg har bare en brandærgerlig følelse lige nu.

- Esbjerg var gode til at bruge noget fysik, som vi generelt ikke kan lide særligt meget. De kom bedst ud fra første halvleg og bedst ud fra anden halvleg og spillede generelt bare en bedre kamp, siger Nicolaj Thomsen.

AaB-træner Kent Nielsen er enig i, at Esbjerg-sejren var fortjent.

- Vi havde ikke dygtigheden. Tingene gik i stå for os, og der var nogle angreb, hvor vi manglede det sidste.

- Selvfølgelig er vi ærgerlige, men vi har også en erkendelse af kampforløbet. Jeg synes, at Esbjerg var det bedste hold, og de gjorde det svært for os, siger Kent Nielsen.

Nordjyderne har stadig tre point ned til FC Midtjylland, der dog først spiller i morgen hjemme mod FC Vestsjælland. Midtjyderne har samtidig en bedre målscore end AaB.

AaB's resterende kampprogram i sæsonen består af udekampe mod FC Nordsjælland og FC Vestsjælland, inden AGF kommer på besøg på

Nordjyske Arena i sidste spillerunde den 18. maj.