AaB-reaktioner efter uafgjort kamp om Jylland

Nikolaj Thomsen og Allan Gaarde kommer med deres syn på 0-0-resultatet mod AGF.

Det blev aldrig den helt store fodboldmæssige oplevelse, da to af de mest traditionsrige mandskaber i Superligaen krydsede klinger i Aalborg. AaB havde overtaget i både spil og chancer, men for tredje hjemmekamp i træk blev det kun til et point for Kent Nielsen og co.

- Det bliver en lidt taktisk affære, hvor begge hold står godt på banen. Jeg synes egentlig, at vi har bolden mest, men vi formår ikke at gøre det rigtige i de afgørende situationer. Det er lige den sidste aflevering, der mangler, og det gør, at vi spiller uafgjort i dag, siger AaB Nicolaj Thomsen efter kampen til TV2/Nord.

Knap 7.500 tilskuere var mødt op for at se de bolsjestribedes forsøg på at sende AGF hjem til Århus med et nederlag, og det var sportschef Allan Gaarde nogenlunde tilfreds med.

- Det er ved at være koldt. Jeg synes, at 7.500 er fint. Vi vil gerne have fuldt hus hver gang, og jeg synes, at vi har en fantastisk godt produkt, vi har et fantastisk godt fodboldhold, men det ser vi for lidt i dag, siger sportschefen.

De to mandskaber har mødt hinanden 123 gange, og i de interne opgør fører AGF med 48 sejre mod AaBs 47. AaB kan til gengæld glæde sig over at være placeret en plads over AGF i Superligaen, hvor AaB efter søndagens kamp er nummer fire.

Du kan se hele interviewet med Nicolaj Thomsen og Allan Gaarde øverst i artiklen.


Seneste nyt

fra Nordjylland