AaB risikerer at miste landsholdspladser

Landstræner Morten Olsen overvejer at se bort fra AaB-spillere til de næste to landskampe, fordi AaB skal spille mod FC Midtjylland fem dage før. Lynge Jakobsen forstår ham, mens spillerne synes, det er ærgerligt.

Det er ærgerligt, hvis en almindeligt planlagt turneringskamp skal forhindre spillere i at være med på landsholdet. Men omvendt skal klubberne selv også undvære spillerne, når de er af sted sammen med landsholdet. Det mener sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- Jeg kan godt forstå Morten Olsen. Vi må jo også undvære spillere tre-fire dage midt på ugen, når der er landsholdssamling, så der er ingen grund til pyller, siger Lynge Jakobsen.

Det er først og fremmest Michael Jakobsen og Kaspar Bøgelund, der er seriøse bud til en plads på landsholdet.

- Morten gør det, han synes, der er rigtigt, og det er han i sin fulde ret til. Om man er enig i hans beslutning eller ej er en helt anden sag, men det er ham, der bestemmer, siger Kaspar Bøgelund.

- Det ville være træls at have været inde i billedet og så ikke blive udtaget på grund af en turneringskamp, men det er jo trænerens beslutning, siger Michael Jacobsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland