AaB satte igen point til

AaB sikrede sig sæsonens blot andet hjemmebanepoint i dette efterår, da svenske Andreas Johansson kort før scorede til 1-1 mod AC Horsens.

Det har knebent gevaldigt i efteråret for AaB at følge op på sidste sæsons danske mesterskab. Og det var bestemt heller ikke kønt, da opgøret på Energi Nord Arena mod AC Horsens endte 1-1. Faktisk var det kun aalborgensernes andet point i fem kampe på eget græs i denne sæson.

Alligevel var de 5860 tilskuere da heller ikke helt tilfredse efter en kamp, hvor Horsens spillede defensivt, klogt og afventende. Gæsterne satsede mest på kontra og var sjældne gæster i hjemmeholdets straffesparkfelt. Til gengæld var de effektive, når det skete. Som da 20-årige Casper Johansen opfangede et lidt for blødt langskud fra en af sine medspillere, driblede rundt om AaB-keeper Karim Zaza og bragte sit hold foran 1-0 kort før pausen.

Havde AaB-spillerne været bare halvt så koldblodige, kunne det snildt være blevet til hjemmesejr. Både Marek Saganowski, Anders Due og Jeppe Curth havde store muligheder for at få udlignet i anden halvleg, men de manglede præcisionen. I stedet var det svenske Andreas Johansson, der to minutter før tid udlignede og sikrede AaB det ene point.