AaB sendte Samdoria ud

AaB leverede et nyt flot europæisk resultat, da holdet klarede 0-0 mod Samdoria på Aalborg Stadion. Dermed er AaB klar til UEFA Cuppens gruppespil.

Efter en heroisk fight lykkedes det torsdag aften AaB at spille uafgjort 0-0 mod Sampdoria og kvalificere sig til UEFA Cuppens gruppespil.

AaB var på forhånd ikke levnet mange chancer mod italienske Sampdoria. Torsdag skabte nordjyderne derfor en mindre sensation, da holdet spillede 0-0 mod de italienske gæster på Aalborg Stadion. Resultat betyder, at AaB tirsdag er med i bowlen, når der trækkes lod til UEFA Cuppens gruppespil.

Specielt i anden halvleg blomstrede AaB-spillerne op efter en første halvleg præget af en smule nervøsitet. Hjemmeholdet lykkedes således med at få skabt et pres på de boldsikre italienere og havde flere gode muligheder for at hive sejren hjem. Rade Prica, Andreas Johansson og Thomas Augustinussen havde flere gode forsøg.

Kampen sluttede i et italiensk stormvejr, hvor hjemmeholdet, der senest spillede UEFA Cup i 2004 og røg ud til Auxerre, alligevel var tættest på sejren på en af mange kontrachancer.

AaB spillede uafgjort 2-2 i det første opgør i Genova for to uger siden og går således videre på reglen om flest scorede udebanemål.