AaB før skæbnekampen

Bruce Rioch har stor respekt for onsdagens modstander i Champions League-kvalifikationen, FBK Kaunas. AaB's cheftræner kræver hårdt arbejde og fokusering fra sine spillere, så det sidste skridt mod turneringens gruppespil kan tages.

Ingen nem opgave
Bruce Rioch forventer langtfra nogen nem opgave mod FBK Kaunas, når AaB med 2-0 i bagagen fra det første opgør skal forsøge at slå de litauiske mestre samlet i 3. runde af dette års Champions League-kvalifikation.

- Vi har bragt os selv i en gunstig position, og nu skal vi gøre arbejdet færdigt. Men vi ved også, at det ikke bliver nogen nem opgave, og for at lykkedes, skal vi tro på, at vi har det, der skal til for at avancere. Der er for mig ikke nogen tvivl om, at det vil kræve stort arbejde fra os alle sammen, at udnytte den fordel vi har skaffet os selv. Det har kostet masser af hårdt arbejde i sidste sæson og i de hidtidige kampe i Champions League i denne sæson at nå her til, og vi skal også være parate til at arbejde hårdt for at tage det næste skridt, siger Bruce Rioch, og fortsætter:

- Jeg har den største respekt for FBK Kaunas, og jeg ved, at de er et mandskab, der let kan volde os store vanskeligheder, så derfor skal vi være så grundigt forberedte som muligt og være parate til at slås for muligheden for at gå videre. Vi ved allerede fra den første kamp, at de har gode individuelle spillere, og vi skal være parate til at matche dem i alle spillets facetter. Vi må ikke blive for passive, nervøse eller for defensive, og det er vigtigt, vi har en positiv tilgang til vores eget spil overalt på banen. Vi skal spille godt, når vi har bolden, og endnu bedre når vi ikke har den, slutter AaB's cheftræner, der har udtaget de følgende 19 spillere til turen til Litauen.

Truppen mod FBK Kaunas
1 Karim Zaza, 2 Michael Jakobsen, 3 Martin Pedersen, 4 Michael Beauchamp, 6 Steve Olfers, 7 Anders Due, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 10 Marek Saganowski, 14 Jeppe Curth, 16 Kasper Bøgelund, 18 Caca, 20 Simon Bræmer, 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen, 27 Patrick Kristensen, 30 Kenneth Stenild, 31 Lasse Nielsen og 32 Ronnie Schwartz.

I kampen kan Andreas Johansson spille sin kamp nummer 50 for AaB.


Seneste nyt

fra Nordjylland