AaB skal træne afslutninger

AaB-offensiv var ikke skarp nok i 0-0-kampen mod OB.

På trods af flere gode chancer i begge ender endte søndagens Superliga-kamp mellem AaB og OB 0-0. Den manglende skarphed i den aalborgensiske offensiv frustrerede træner Kent Nielsen, der fra sidelinjen måtte se sit hold spille sig frem til chance på chance, uden at holdet var i stand til at omsætte det til mål.

- Vi havde mange idéer, vi var godt tilfredse med, og vi kom i nogle gode skudpositioner. Men vi fik ikke scoret, og det er selvfølgelig ærgerligt. Vi må blive dygtigere på træningsbanen sagde AaB-træner Kent Nielsen efter kampen på Nordjyske Arena.

Det var dog ikke kun det nordjyske angrebsspil, der havde problemer med at få fuldt udbytte af et stort antal chancer. Også fynboerne havde deres muligheder for at sikre sig tre point.

- Når man ikke har kvalitet i den offensive del, så udsætter man sig også selv for fare. Og der havde OB nogle fine kontrachancer, så hvis de havde været lidt mere effektive, havde de også kunnet vinde den kamp, sagde Kent Nielsen.

AaBs nye angriber Rasmus Jönsson var ikke med i søndagens kamp, da svenskeren sidder ude med en skade. På trods af nulløsningen bliver AaB med det ene point på Superligaens tredjeplads.


Seneste nyt

fra Nordjylland