AaB slider sig til sejr i Helsingør

Et enkelt mål var nok til at AaB-truppen kunne tage alle tre point med hjem i bussen efter udekamp mod Helsingør.

Hvis man kan sørge for, at modstanderen ikke scorer mål, så er det klart nemmest at vinde fodboldkampe. Det kunne være en del af cheftræner, Morten Wieghorsts, taktiske oplæg inden opgøret mod FC Helsingør i Alka Superligaen i fodbold.

For efter slid og slæb vandt AaB 0-1. Scoringen blev headet ind af AaBs Jakob Blåbjerg efter en dødbold. Jakob Blåbjerg kunne udover at fejre scoringen også fejre, at han spillede sin kamp nummer 100 for AaB.

Scoringen blev sat ind efter 30 minutters spil. Umiddelbart efter pausen begyndte FC Helsingør så småt at ændre taktikken for at komme længere frem på AaBs banehalvdel.

Den taktik fungerede nogenlunde for hjemmeholdet. Flere gange var de tæt på at nå til store chancer, men gang på gang fik AaB forsvaret afvist, inden det for alvor blev farligt.

Tættest på scoring kom FC Helsingør, da de fra kanten af feltet kom til en løs bold og sparkede bolden på overliggeren. AaB spillerne slap dog med skrækken, og de kunne derfor juble, da dommeren efter 90 minutter plus det løse fløjtede kampen af.

Kampens resultat betyder, at AaB nu indtager Superligaens 8. plads med 22 point. Det er samme pointantal som FC København, der ligger på den 6. plads, der giver adgang til medaljeslutspillet. FC Købenahavn har dog én kamp færre end AaB.

Næste gang AaB skal i kamp er lørdag den 2. december, hvor de skal en tur til Lyngby.