AaB smider målmand på porten: Opførte sig uprofessionelt

Foto: Henning Bagger, Scanpix

Ægteskabet mellem AaB og målmanden Ivan Lucic blev kort. Den nordjyske klub har valgt at ophæve lejekontrakten med øjeblikkelig virkning, fordi AaB ikke har været tilfredse med målmandens indstilling.

Ivan Lucic er færdig i AaB. Den 22-årige målmand kom i januar til den nordjyske klub på en lejeaftale, som oprindelig strakte sig frem til 30. juni, men nu har AaB valgt at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning.

- Vi er ærgerlige over, at forløbet med Ivan Lucic har fået denne udgang, men Ivans tilgang til det at være professionel fodboldspiller har ikke været forenelig med AaB’s værdier, og derfor har der ikke været en anden løsning end at stoppe samarbejdet, siger AaB's sportschef Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Ivan Lucic nåede at spille to officielle kampe for AaB, og nordjyderne er ærgerlige over, at samarbejdet med den 22-årige østriger ikke fungerede.

- Set i lyset af at Ivans talent er uomtvisteligt, så er beslutningen ekstra ærgerlig, og vi ønsker kun Ivan alt det bedste i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

Lucic vender nu tilbage til den engelske klub Bristol City, som han var udlejet fra.

Flere nyheder fra TV2 Nord