AaB-spiller er blandt de mest eftertragtede

TV2 Sporten har lavet en top 10-liste over de spillere, der med stor sandsynlighed bliver solgt. Lasse Nielsen er en af dem.

1. januar åbner vinterens transfervindue. Her har såvel danske som udenlandske klubber mulighed for at opruste. En af de spillere, der meget vel kan være på vej til en ny klub, er AaB's forsvarsklippe Lasse Nielsen. Det skriver sporte.tv2.dk

TV2 Sporten har lavet en liste over mest sandsynlige transfers. AaB's Lasse Nielsen topper den liste og kan ifølge TV2 Sporten meget vel være tabt for det nordjyske fodboldflagskib.

Lasse Nielsen har været en af AaB's helt store profiler i efteråret, og hans præstationer har blandt andet betydet, at han tidligere på året blev udtaget til landskampen mod Finland, ligesom han også er udtaget til ligalandsholdets tur til Thailand i januar. Både hollandske og tyske klubber skulle angiveligt være ude efter forsvarsspilleren, der har kontraktudløb i sommeren 2014.

Udover Lasse Nielsen tæller listen også navne som Gilberto Macena fra Horsens, Peter Utaka fra OB og Cesar Santin fra FCK.


Seneste nyt

fra Nordjylland