AaB-spillere har skåret toppen af nerverne

Efter en stribe kampe på store fodboldarenaer rundt i Europa har AaB-spillerne mistet en stor del af benovelsen og tør at tale om sejr mod Manchester City.

De taler faktisk helt åbent om det. Og AaB-spillerne ser også ud som om, at de tror på, at storfavoritterne fra Manchester City kan besejres i Uefa Cuppens ottendedelsfinale. For knap halvandet år siden løb de fleste spillere på det nuværende nordjyske mandskab ellers nervøse på banen mod Tottenham til deres første store opgør i Europa. Men efter flere store succesoplevelser siden den kamp, har piben fået en anden lyd.

- Mod Tottenham var det måske første gang, at vi var inde på et af de helt store stadioner. Vi ved, at der kommer et fantastisk pres fra publikum, men det er klart, vi måske nemmere kan styre vores nervøsitet nu, fordi vi efterhånden har været der en del gange, siger Jeppe Curth inden torsdagens første møde i Manchester.

Midtbanespilleren Thomas Enevoldsen er helt enig. Han mener endda ikke, at det er urealistisk, at AaB kan besejre sin engelske modstander.

- Siden vi spillede mod Tottenham, har vi forbedret os utrolig meget. Vi spiller på et meget højere niveau og har også lagt mange af de fejl væk, som kostede dyrt i den kamp. Nu har vi troen på, at vi kan vinde herovre, siger Enevoldsen.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland