AaB står overfor vigtig kamp: - Vi skal ned og toppræstere

På søndag spiller AaB mod Viborg FF. Kampen er afgørende for, om AaB kommer i top seks og dermed får adgang til spillet om medaljerne.

På søndag bliver der fløjtet i gang til sidste kamp Superligaens grundspil. Og hvilken kamp.

AaB møder Viborg FF på udebane, og det er afgørende for aalborgenserne, at de kan gå fra kampen med en sejr. En sejr kan hjælpe dem på vej til top seks, hvilket giver adgang til kampen om medaljerne.

- Det er en finale, vi skal ned og spille. Det er en meget, meget vigtig kamp for at komme i top seks. Så vi skal ned og toppræstere, siger Joakim Mæhle, der indtil videre har spillet 18 kampe i AaB-trøjen. 

AaB kan dog ikke skyde sig direkte i top seks. Randers FC og AaB har nemlig begge 33 point lige nu. Så nordjyderne er afhænige af, at Randers FC ikke vinder deres kamp mod SønderjyskE, der også spilles på søndag.

- Vi kan ikke gøre meget andet end at fokusere på os selv og spille vores egen kamp færdig, og så må vi bare håbe, at den anden kamp flasker sig, siger Patrick Kristensen, der debuterede på klubbens bedste mandskab i 2005.

Kampen mellem Viborg FF og AaB bliver spillet på Viborg Stadion søndag klokken 17.00.

For at skabe den bedste stemning for AaB-drengene på udebanen har AaB købt samtlige billetter til udebaneafsnittet på lægterne og giver dem gratis væk til fansene efter først-til-mølle-princippet. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland