AaB taber 2-1 mod FCK

AaB har ikke mere at spille for i denne sæson, men på trods af det leverede nordjyderne en god indsats i Løvernes Hule.

Gejsten og chancerne manglede bestemt ikke i aftenens Superliga-kamp i Parken. Tilskuerne på lægterne og hjemme i stuerne fik serveret den ene chance efter den anden og to hold, der spillede kontant og hurtigt.

AaB Jakob Blåbjerg blev kampens første målscorer i det 12. minut, hvor han sendte bolden i netmaskerne. Desværre bag sin egen målmand efter forarbejde af FCKs Victor Fischer, og dermed var nordjyderne sat under pres fra start.

Blåbjerg fik dog oprejsning godt 20 minutter senere, hvor han headede et indlæg i mål bag FCK-målmanden og udlignede efter hjørnespark, hvor AaBerne screede og pressede det københavnske forsvar i bund.

AaBs Jakob Blåbjerg blev dobbelt målscorer - heraf et selvmål - i 2-1 nederlaget til FCK.

Med 20 minutter igen, var Victor Fischer igen på spil og bragte FCK foran 2-1.

I det hele taget var kampen en underholdende affære med giftige chancer, der kunne og burde have givet mål, i begge ender helt frem til slutfløjt.

Med sejren er FCK fire point efter FC nordsjælland på tredjepladsen, mens AaB ligger nu fem med tre point ned til AC Horsens.