AaB tabte til Lyngby

AaB lagde Lyngby under pres i overtiden, og Jannik Pohl var meget tæt på at sikre AaB et point - men nordjyderne må tage hjem med nederlag.

Mandag aften skulle Lyngby forsøge at rette op på en stime af fire Superliga-kampe uden sejr, da de tog imod AaB. Aalborggenserne kunne rykke op på tredjepladsen, hvis det lykkedes dem at tage de tre point.

Det var dog Lyngby, der leverede det bedste indtryk i de første 45 minutter. Allerede efter fem minutter fik de en god mulighed for at komme foran. Frederik Gytkjær spillede Mikkel Rygaard helt fri, men Nicolai Larsen kom hurtigt ud af AaB-målet og blokerede. Det skriver bold.dk.

Fem minutter efter pausen tog Lyngby føringen. Mikkel Rygård sendte en lang bold ned ad venstresíden mod Kristoffer Larsen. Den unge AaB-back Joakim Mæhle satsede i sin tackling, men blev passeret af Kristoffer Larsen, der driblede ind i feltet og lagde bolden køligt i nettet til 1-0.

Efter knap en time var Christian Bassogog tæt på at udligne for AaB. Angriberen modtog bolden midt for mål og sparkede på mål. Uheldigvis for AaB tog forsøget stolpen og røg tilbage i spil.

Med et kvarter igen kunne Jesper Christjansen have afgjort kampen. Midtbanespilleren blev sendt alene igennem, men måtte se sin afslutning fra en spids vinkel prelle af på stolpen.

AaB lagde ifølge bold.dk Lyngby under pres i overtiden, og Jannik Pohl var meget tæt på at sikre AaB et point, da headede på stolpen i det femte overtidsminut. Det blev dog ved 1-0, og hjemmeholdet kunne juble.