AaB tæt på sejren i målrigt opgør

Det lykkedes ikke AaB at hive sejren hjem på udebane mod Randers i en intens og livlig kamp, der endte 3-3.

Det blev en intens og jævnbyrdig kamp, da AaB fredag aften mødte Randers på udebane i Superligaen.

Resultatet blev 3-3, og AaB kunne have vundet, hvis holdet havde udnyttet de store chancer sidst i kampen.

AaB fik en decideret drømmestart, da Mikkel Kaufmann efter to minutter scorede efter et flot oplæg fra Lucas Andersen.

Men det var en kort fornøjelse for AaB. Spillerne fra Randers var hurtige til at ryste chokstarten af sig, og den tidligere Hobro-spiller, Vito Hammershøj-Mistrati, udlignede efter otte minutter til 1-1.

I det hele taget var det en livlig start på kampen, og efter 21 minutter bragte Randers sig foran med 2-1.

Anden halvleg begyndte intenst, og efter 63 minutter udlignede Magnus Christensen, som var på pletten, da Lucas Andersens velplacerede frispark blev vippet op på overliggeren af Randers-keeperen, og Magnus Christensen kunne med hovedet score på returen til 2-2.

Randers tog hurtigt teten og bragte sig foran med 3-2 i det 68. minut efter et flot hovedstødsmål.

Kampen var fortsat utrolig livlig, og AaB fik udlignet til stillingen 3-3 i det 73. minut efter endnu en scoring af Mikkel Kaufmann.

I slutfasen pressede AaB på for at sikre sig sejren, og Kasper Kusk havde et nærgående forsøg, som sneg sig tæt op ad den ene stolpe. Og i kampens allersidste minutter havde AaB's Kristoffer Pallesen et forsøg, der blev reddet på målstregen.

Men Randers holdt stand, og der kom ikke yderligere scoringer i en ellers underholdende kamp.

Næste kamp for AaB i Superligaen er søndag 24. november, hvor AaB hjemme tager imod AC Horsens.