AaB tager afsked med Meilinger

Marco Meilinger er fortid i AaB. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

AaB og Marco Meilinger har med øjeblikkelig virkning stoppet samarbejdet, der ellers først havde udløb 30. juni 2019.

Bare halvandet år i AaB-trøjen blev det til. Marco Meilinger er fortid i Aalborg og tager hjem til Østrig halvandet år før tid. 

26-årige Marco Meilinger fik sin fodboldopdragelse i FC Red Bull Salzburg, men skiftede i sommeren 2016 til AaB efter to sæsoner hos en anden østrigsk topklub FK Austria Wien. Nu fortsættes karrieren igen i hjemlandet hos SCR Altach.

- Marco fik en forrygende begyndelse i AaB og havde også en generelt set godkendt første sæson, hvorimod han i indeværende sæson har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid, siger sportsdirektør i AaB Allan Gaarde. 

- Når han samtidig befinder sig i sin bedste fodboldalder, så har situationen ikke været holdbar for hverken Marco eller AaB, og derfor har vi i enighed ophævet kontrakten, konstaterer Allan Gaarde.

Marco Meilinger tager med blandede følelser afsked med AaB:

- Det var nemt at falde til både i klubben og i byen, og jeg havde også en god første sæson med flere højdepunkter, men desværre kiksede vi på sidste spilledag i grundspillet vores målsætning om en plads blandt de seks bedste klubber, siger Marco Meilinger.

Marco Meilinger opnåede 32 officielle kampe og tre scoringer for AaB.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord