AaB tager tre point trods brændt straffe

Der blev gået til den, da AaB tog imod oprykkerholdet fra Helsingør, men aalborgenserne kunne i sidste ende gå fra banen med sejr.

Det skulle vise sig at blive en meget tæt kamp, da AaB fik besøg af FC Helsingør søndag eftermiddag. AaB var i dagens opgør på jagt efter sin tredje hjemmebanesejr ovenpå en 4-1 lussing fra FC Midtjylland.

Det lod sig dog heldigvis gøre for aalborgenserne, der på trods af et brændt straffespark tog sejren 1-0.

Kampens eneste scoring blev sparket af Frederik Børsting, men Jannik Pohl fik sidste berøring og sendte bolden i mål efter 28 minutter.

Seks minutter senere skulle Pavol Safranko forsøge sig på straffesparket, efter bolden havde ramt Daniel Jørgensens hånd. Men det blev til en skuffende brændert, da målmand Mikkel Bruhn nåede at gribe bolden.

Sejren var langt fra sikker for aalborgenserne, og der var flere skud på mål i begge ender.

I sidste ende kunne AaB dog tage sejren og rykker op på en foreløbig syvendeplads efter en træg start på sæsonen. FC Helsingør ligger næstsidst i ligaen med syv nederlag i de seneste otte kampe.

Næste gang, nordjyderne er i aktion, er på udebane mod Randers FC den 23. oktober klokken 19.00