TV2 Nord

AaB trækker trøje til velgørenhed tilbage

Foto: Henning Bagger, Scanpix

En produktionsfejl har fået AaB og hummel til at tilbagekalde deres blå velgørenhedstrøje.

AaB har i flere kampe dette forår båret den blå velgørenhedstrøje, der smider 100 kroner afsted til et nordjysk velgørende formål. AaB og hummel må nu tilbagekalde de blå trøjer efter, at man har opdaget en produktionsfejl dele af trykket. 

Det er vinklerne på brystet eller hjertelogoet på brystet, der i nogle tilfælde er faldet af trøjerne efter vask. Det skyldes, at der på en af samarbejdsfabrikkerne har været en produktionsfejl. 

- Vores fabrik har taget det fulde ansvar for fejlen, og selvom det kun er få trøjer, der er kommet retur, har vi, i samarbejde med fabrikken, besluttet at trække den tilbage fra salg, siger hummels sponsorchef for Norden, Lars Westergaard i en pressemeddelelse.

Salget af de velgørende trøjer stopper, og hummel og AaB tilbyder fuld refundering til de der har købt en blå trøje.

- Vi er ærgerlige over fejlen på trøjen, men finder det mest ansvarligt at give alle muligheden for at få sin trøje refunderet, selvom det langt fra er mange, der har oplevet problemet, siger AaB’s administrerende direktør Stephan Schors i en pressemeddelelse. 

Hvis man har købt en af de blå velgørende trøjer, skal man senest 1. juni indesende den til AaB for at få refunderet udgifterne. 

Selvom pengene for trøjerne vil blive refunderet, så donerer AaB, Hummel og Spar Nord stadig 100 kroner for hver solgt velgørenhedstrøje til Veteran oasen, så de ikke bliver berørt af fejlen på trøjerne, men modtager de maksimale 90.000 kr. 

AaB vil til mandagens kamp stadig bære den blå velgørende trøje, når de møder AGF i Aarhus. 

Har du et godt tip?

Aktuelle serier på Salto

Flere nyheder fra TV2 Nord