AaB-træner efter sejr: Fodbold er urimelig

Træner i AaB Foto: TV2/Nord

AaB's træner Kent Nielsen erkender, at AaB fik langt mere end fortjent, da nordjyderne slog Sønderjyske 2-1.

AaB er side om side med FC København i toppen af Superligaen, men undervejs mod lørdagens 2-1-sejr over Sønderjyske var der ikke meget topholdsglans over det unge AaB-mandskab.

Sønderjyske dominerede i store dele af opgøret og spillede flot fodbold, men misbrugte en række store muligheder, deriblandt et straffespark. Og AaB's træner Kent Nielsen var den første til at erkende, at hans hold havde været heldigt.

- Jeg er tilfreds med de tre point, men ellers var kampen en understregning af, at ind imellem er fodbold et urimeligt spil. Vi fik mere, end vi havde fortjent, siger Kent Nielsen til TV2 Sport.

AaB lignede tabere, da Niels Lodberg bragte Sønderjyske foran med kun 18 minutter igen, men på to træffere i slutfasen, fik topholdet hevet sejren hjem til sidst.

- På en dag hvor vi ikke viste det niveau, som vi ellers har vist i denne sæson, havde vi alligevel klassen til at afgøre kampen til vores fordel.

- Specielt i første halvleg var vi meget sårbare over for deres hurtige omstillinger. Vi havde ikke den nødvendige sikkerhed i tingene.

- Men også ros til Sønderjyske, der gjorde det godt. De vandt stort set alle dueller, og vi havde det svært, erkender Kent Nielsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord