AaB-træner er glad for premierepoint

Kent Nielsen bruger ikke tid på at ærgre sig over Brøndbys sene udligning. AaB-træneren er tilfreds med 2-2.

AaB var tæt på at stjæle alle tre point, da nordjyderne søndag aften gæstede Brøndby Stadion. AaB kom to minutter før tid i front på et selvmål, men hjemmeholdet fik udlignet til 2-2.

Ærgrelsen over, at to point forsvandt kort før tid, er dog til at overse hos AaB-træner Kent Nielsen.

- Vi nåede vel dårligt nok at tænke tanken, at vi var tæt på tre point. Selvfølgelig var det ærgerligt, men vi må også erkende, at kampen, inden vi scorede, var begyndt at ligne en 1-1'er, siger Nielsen.

- I de sidste 10-15 minutter af kampen havde Brøndby godt nok bolden mest, men de skabte ikke rigtig muligheder. Begge hold var kørt lidt trætte, men en fantastisk aktion af Kasper Kusk bragte os i front.

- Et kort øjeblik kan vi godt ærgre os over, at de fik udlignet, men kigger man nøgternt på det, så er vi glade for det ene point, siger træneren.

AaB har i vinterpausen solgt forsvarsstyrmand Lasse Nielsen til hollandske NEC Nijmegen. Rasmus Thelander er udset til at tage over for Lasse Nielsen, og træner Kent Nielsen er godt tilfreds med Thelanders præstation i Brøndby.

- Jeg synes der blev givet mange chancer væk i første halvleg, men det gjaldt i begge ender. Det blev omstillinger hele tiden, så det var svært at være forsvarsspiller, siger Kent Nielsen.

- I anden halvleg blev det mere roligt, og der voksede Thelander og spillede stærkt. Jeg er lige ved at sige, at han var vores bedste mand i anden halvleg, siger Kent Nielsen.

Kasper Kusk, der fremtvang AaB's 2-1-scoring, mener, at det uafgjorte resultat var ganske retfærdigt.

- Selvom 2-2 er et meget fair resultat, er vi skuffede efter at være kommet foran så sent i kampen. Vi skulle bare have kørt den hjem, men målet blev måske lidt en sovepude for os, siger Kusk.

AaB rykker med det ene point lidt tættere på førende FC Midtjylland, tre point har nordjyderne nu op.


Seneste nyt

fra Nordjylland