AaB-træner: Vi har sat høje standarder

Kent Nielsen har store roser til sine spillere efter fredag aftens flotte 3-0-sejr over FC Midtjylland.

De mest fanatiske af AaB's tilhængere ville kun nødtvunget forlade Energi Nord Arena på en aften, hvor det meste lykkedes for hjemmeholdet, der flot vandt 3-0 over FC Midtjylland i fredag aftens superligakamp.

Og AaB-træner Kent Nielsen melder sig også i flokken af tilfredse mennesker i den nordjyske sommeraften, efter at hans hold havde fortsat det flotte spil fra sidste uges store sejr i Horsens.

- Det er i orden, at vi får ros, for vi var gode. Hvis der er noget, jeg skal pege fingre ad, så er det vores effektivitet specielt i første halvleg.

- Men det var klasse, det vi præsterede. Især offensivt, som er det, der falder i øjnene. Men vi holdt også FC Midtjylland fra chancer, siger Kent Nielsen til TV2 Sport.

Han havde set sine to nyslåede landsholdsspillere, Nicklas Helenius og Lasse Nielsen, blive noteret for de to første mål. Siden gjorde Kasper Kusk det til 3-0 i en kamp, hvor der var klasseforskel mellem de to hold.

- Det har noget med selvtillid at gøre. Vi ser, at tingene lykkes. Vi har holdt fast i stammen på holdet, og er begyndt at bygge flere spillere ind. Vi må sige, at vi har sat høje standarder for, hvad vi kan præstere, siger Kent Nielsen.

Hans hold indtager nu en midlertidig andenplads i Superligaen med 11 point for seks kampe.

- Det er klart godkendt, lyder det fra AaB-træneren.


Seneste nyt

fra Nordjylland