AaB-træner: Vidste det ville blive svært

AaB-træner Kent Nielsen var godt klart over, at det ikke ville blive nemt mod FC Vestsjælland.

AaB havde før søndagens opgør mod FC Vestsjælland muligheden for at spille sig op på siden af Superligaens tophold, FC Midtjylland.

Men Kent Nielsens tropper formåede ikke at få bolden i kassen, og derfor blev det kun til et enkelt point hjemme på Nordjyske Arena.

- Vi var store favoritter, og folk har lov til at være skuffede, men vi vidste godt, at det ville blive vanskeligt, siger AaB-træner Kent Nielsen og fortsætter:

- I de her kampe skal der et mål til at åbne op for det, og hvis du lægger antal superligakampe sammen hos dem, tror jeg stadig, de har flere end vores spillere. Uden at vide det, siger Kent Nielsen om sit unge AaB-hold.

Med det ene point tabte AaB lidt momentum i Superligaens topstrid. Alligevel mener Kent Nielsen stadig, at nordjyderne er helt med i kampen om topplaceringerne, selvom han fastslår, at hans mandskab indtil videre i sæsonen har spillet over forventning.

- Jeg har sagt før, at vi må forvente, at FCK bliver mestre. Jeg tror ikke på, at Brøndby bliver mestre. Der er for langt op. Vi andre (FCM og AaB, red.) har også præsteret lidt over forventning, siger Kent Nielsen, der dog byder FCK op til gulddans.

- Vi er parate til at udfordre dem, og jeg tror også, det er lang tid siden, at FCK har slået os her i Aalborg, siger AaB-træneren.

Sidste gang, FC København formåede at vinde i Aalborg, var tilbage i marts 2011. Kent Nielsen og AaB får mulighed for at udbygge den gode hjemmebanestatistik mod københavnerne, når Ståle Solbakkens tropper kommer på besøg den 30. marts.

Inden da skal AaB dog op imod AGF, FC Midtjylland og Sønderjyske i Superligaen.


Seneste nyt

fra Nordjylland