AaB tror stadig på Europa League trods skidt udgangspunkt

Foto: Bo Amstrup, Scanpix

AaB skal onsdag aften forsøge at hente den 2-0-føring, Randers FC sikrede sig i den første kamp mellem klubberne. En svær, men ikke umulig opgave, mener AaB-træner Morten Wieghorst.

Det er en svær opgave, der venter AaB-spillerne onsdag aften. Her skal nordjyderne på udebane mod Randers FC forsøge at spille sig videre i kampen om en plads i næste sæsons Europa League.

Randers vandt i fredags med 2-0 i Aalborg, så der skal som minimum en tomålssejr til onsdag aften, hvis AaB-spillerne skal undgå at blive sendt tidligt på sommerferie.

- Vi er bagud med to mål og har dermed noget at indhente, men vi skal forsøge at holde fast i nogle af de ting, vi gjorde rigtigt i den første kamp, hvor vi trods alt bragte os i flere gunstige situationer. Herfra skal vi så blive bedre til både at skabe chancer og score mål, og disse ting er generelt en udfordring for os i øjeblikket, siger AaB-træner Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

AaB har anfører Rasmus Würtz med i truppen igen onsdag. Han har siddet ude i de seneste fire kampe som følge af en skade og en karantænedag, men er nu klar til at styrke nordjydernes midtbane. Her må Morten Wieghorst til gengæld se bort fra Oliver Abildgaard og Kasper Risgård, som er ude med henholdsvis en skade og sygdom.

- Vi går ind til returkampen mod Randers med et optimistisk sind, og både for vores egen skyld, for klubben og for fansene er vi parate til at give alt i morgen aften, siger Morten Wieghorst.

Hvis AaB ikke går videre til næste runde i kampen om en Europa League-billet bliver onsdagens kamp sæsonens sidste.

Flere nyheder fra TV2 Nord