AaB vandt - og Frederikshavn tabte igen

Topholdet AaB gjorde det de skulle i udekampen mod bundholdet Esbjerg. Nemlig sikrede sig sejren. I Frederikshavn led hjemmeholdet et nyt nederlag, da SønderjyskE var på besøg.

Chris Dingman nettede for første gang for AaB, da holdet slog Esbjerg med 2-0. Den tidligere NHL-spiller scorede til 1-0 i kampens første minut.

AaB er med sejren stadig nummer to i ligaen fem point efter Rødovre, men AaB har spillet to kampe færre.

I Frederikshavn tilføjede SønderjyskE vendelboerne endnu et nederlag. SønderjyskE vandt 1. periode med 2-0. Frederikshavn fik reduceret til 3-2 efter to perioder. Gæsterne scorede to gange i sidste periode til sejr på 5-3.

Den sidste scoring faldt i de sidste sekunder i et tom Frederikshavner-mål, da hjemmeholdet satsede alt for en udligning.

Frederikshavn er tredjesidst i ligaen, men stadig med et solidt forspring ned til de to nederste pladser, som ikke giver adgang til slutspillet.