AaB vil afbryde negativ serie mod Esbjerg

AaB har ikke slået Esbjerg i de seneste fem Superliga-opgør. En tendens spillerne og cheftræner Kent Nielsen håber at ændre lørdag på Energi Nord Arena.

Med tre ubesejrede kampe på stribe har AaB selv startet en positiv stime inden endnu en vigtig kamp.

- Vi har sagt det tidligere og vil sige det igen: Der venter os kun vigtige kampe i den resterende del af sæsonen, siger Kent Nielsen.

- Vi glæder os til at komme tilbage på hjemmebanen, hvor vi gerne vil bygge videre på de positive takter fra kampen mod FC Nordsjælland.

- Offensivt skal vi spille hurtigt og direkte, og det er samtidig vigtigt, at vi har modet til at holde fast i bolden og ikke lade os stresse. Vi fik rigtig god opbakning i kampen mod FC Nordsjælland - og også i udekampene mod Viborg og Randers, en støtte vi er meget taknemmelige for. Med en tilsvarende flot støtte i morgen håber vi, at kunne bygge videre på FCN-kampen, lyder det fra AaB's cheftræner, der har respekt for morgendagens modstander.

- Esbjerg er et godt hold, som har en række hurtige og målfarlige spillere. Derfor får de ofte mange omstillinger i løbet af kampen, så defensivt får vi bestemt en udfordring, slutter Kent Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland