AaB vil beholde Spalvis sæsonen ud: Forhandler om salg til sommer

AaB har mandag morgen offentliggjort, at man forhandler om et salg af Lukas Spalvis til udlandet. Aftalen skal dog først gælde efter den nuværende sæson.

AaB er klar til at lade guldfuglen Lukas Spalvis flyve. Og så alligevel.

Klubben har mandag morgen offentliggjort at man ligger i forhandlinger med en udenlandsk klub om et salg af Superliga-topscoreren, der skal træde i kraft fra sommeren 2016.

Lykkes det vil AaB få fuldt økonomisk udbytte af salget, og den klausul der rygtes at være i Spalvis' kontrakt, som forringer AaB's indtjening ved et salg, vil formentlig ikke blive udløst. Samtidig kan AaB drage nytte af angriberen i den sidste halvdel af sæsonen hvor AaB i øjeblikket er nummer to i liagen - et point efter FCK.

Et salg af Lukas Spalvis i dette transfervindue har været ventet, og sportsdirektør Allan Gaarde har offentligt været ude og sige, at interessen for den unge litauer har været stor. Flere medier har fortalt om et stort bud på Spalvis fra Kina, men det skulle være blevet afvist af Spalvis selv.

 

Senest er det Sporting Lissabon, der er meldt på banen som fremtidig klub for Lukas Spalvis, og det lykkedes i weekenden for Nordjyske at møde Lukas Spalvis i lufthavnen i Frankfurt, hvor han ventede på et fly mod Portugal.

TV2 Nords fodboldekspert Jeppe Curth vurderede i Nordjylland LIVE sidste torsdag at Lukas Spalvis var på vej væk fra AaB. Hør hans vurdering i videoen nedenfor. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland