AaB vil hævne sig

I morgen møder AaB igen Brøndby på Brøndby Stadion

Rammerne er de samme som i torsdags, hvor AaB måtte vende hjem til Aalborg med et nederlag på 2-0, når AaB møder Brøndby i pokalsemifinalen i Ekstra Bladet Cup. Efter nederlaget i SAS-ligaen ligner en sejr i pokalturneringen den eneste vej for AaB til europæisk fodbold i den kommende sæson.

- Det er klart, at der er tale om en meget vigtig kamp for os. Vi vil meget gerne spille os frem til pokalfinalen, og især efter nederlagene i de to seneste kampe er vi meget sultne efter at skabe et godt udgangspunkt for returopgøret på hjemmebane, siger AaB's cheftræner Magnus Phersson.

AaB har haft en række skader i forsvaret, og det har kunnet mærkes på de seneste to kampe. Efter 13 kampe uden nederlag tabte AaB først til Brøndby på udebane og efterfølgende med 1-0 hjemme i Aalborg. Alligevel ser AaB træneren lyst på torsdagens pokalbrag.

- Vi har jo vist i europæisk sammenhæng, at vi har været gode til at spille opgør, der afgøres over to kampe, og den erfaring vi har med herfra, skal vi udnytte. Kan vi spille med samme store tålmodighed, som i de europæiske kampe og stadig have modet til at være offensive, tror jeg på, at vi har gode muligheder for at få et godt resultat med til returkampen, siger Magnus Pehrsson

AaBs trup til pokalsemifinalen er:

1 Karim Zaza, 4 Michael Beauchamp, 5 Kjetil Wæhler, 7 Anders Due, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 11 Luton Shelton, 15 Siyabonga Nomvethe, 16 Kasper Bøgelund, 18 Caca, 19 Marcus Tracy, 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen, 27 Patrick Kristensen og 30 Kenneth Stenild

På skadeslisten har AaB Jeppe Curth, Michael Jakobsen, Lasse Nielsen og Daniel Christensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland