AaB vinder stort over Hobro IK

Søndag eftermiddag tog AaB imod Hobro IK på Nordjyske Arena, og kampen endte med en storsejr til AaB på 6-0.

Det var en målrig kamp for AaB, da de søndag eftermiddag havde besøg af Hobro IK på Nordjyske Arena. Første mål kom efter 34 minutter. Det var Kasper Pedersen, der bragte AaB på måltavlen. Lige inden der blev fløjtet til pause scorede Lukas Spalvis til 2-0 efter en aflevering fra Nicolaj Thomsen.

I anden halvleg scorede Thomas Enevoldsen til 3-0, og kort efter lykkedes det igen Lukas Spalvis at score, så stillingen blev 4-0. Det femte mål blev scoret af Mathias Thrane. Kampens sidste mål til 6-0 blev scoret af Jakob Blaabjerg, og hermed sikrede AaB sig tre point.

AaB ligger som nummer fire i Superligaen. Hobro går det knap så godt for i denne runde. De ligger på 12. pladsen.