AaB'ere jubler over stort point

AaB'erne var lettet over at få point med hjem fra bundkampen mod Esbjerg.

AaB spillede en skidt kamp mod Esbjerg i den målløse bundkamp på Esbjerg stadion. Derfor hæfter træner Kent Nielsen sig ved, at det trods alt blev til point for nordjyderne.

- Det er et stort point, vi får i dag. Det var mere kamp end egentligt spil. Det blev et meget hektisk bundopgør, hvor Esbjerg generelt var stærkere end os, og hvor vi nemt blev stresset, vurderer Kent Nielsen.

Med det ene point har AaB nu tre point ned til nedrykningsstregen, som Esbjerg stadig er placeret under.

- Det er resultatet, vi kan tage med fra kampen i dag. Og så er vi tilfredse med, at afstanden til Esbjerg ikke er blevet mindre efter i dag, siger AaB-træneren.

AaB-anføreren Kjetil Wæhler hæftede sig også ved, at det trods dårligt spil blev til point i kampen mod Esbjerg.

- Vi er glade for det ene point. Det var vist det bedste, vi kunne få ud af kampen i dag, siger anføreren, der dog var skuffet over spillet.

- Det giver selvtillid, at vi får point, men vi skal præstere bedre på udebane. Vi ville gerne have styret kampen i dag, men Esbjerg virkede mere sultne end os. Så et point på en dårlig dag er godt for os, siger anføreren.

Han ser nu frem til de næste to opgør mod Silkeborg og Sønderjyske, som også blander sig i den tætte kamp om nedrykning.


Seneste nyt

fra Nordjylland