To AaB'ere udtaget til landsholdets træningsturnering

Jannik Pohl og Jakob Ahlmann er mandag blevet udtaget til U21/liga-landsholdet i fodbold og skal med 21 andre spillere til træningsturnering i Abu Dhabi.

Når en kombination af U21- og liga-landsholdet i fodbold til januar drager til Abu Dhabi for at spille træningsturnering, vil der være to nuværende AaB-spillere og en enkelt tidligere AaB-profil med i truppen.

Det skriver DBU på sin hjemmeside, efter en 23-mands trup mandag er blevet udtaget til turneringen forud for VM i Rusland til sommer.

Det drejer sig om Jakob Ahlmann og Jannik Pohl fra AaB, der altså til januar skal trække den rød-hvide trøje over hovedet. De får følgeskab af den tidligere AaB'er Lasse Nielsen, der spiller for Malmö FF i dag.

Truppen er blevet udtaget af landstræner Åge Hareide og U21-landstræner Niels Frederiksen. Truppen tæller ni U21-landsholdsspillere, en række Superligaspillere og tre spillere fra den svenske liga.

Danmark rejser til Abu Dhabi den 6. januar og skal møde Sverige, mens der arbejdes på at finde endnu en modstander. Holdet vender snuden hjem igen den 16. januar.

Se hele truppen her:

 


Seneste nyt

fra Nordjylland