AaB's Jeppe Curth: Kunne have vundet 4-0

Jeppe Curth glæder sig over AaB's gode sæsonstart trods et dumt pointtab i Haderslev mod Sønderjyske.

AaB var uheldig med ikke at få alle tre point i mandagens 0-0-kamp i Haderslev. Nordjyderne havde overtaget mod Sønderjyske, og ifølge AaB's Jeppe Curth havde de også chancerne til at afgøre kampen.

- Rent fodboldmæssigt dominerer vi kampen. Vi holder Sønderjyske væk fra chancer, og det er opskriften på at få point i Haderslev, siger han.

- Vi kunne lige så godt have vundet 3-0 eller 4-0. I løbet af en sæson har alle hold kampe, hvor målmanden bare tager alt, og det gjorde Nathan Coe i dag, siger Jeppe Curth.

Han vælger først og fremmest at fokusere på det gode spil, der har sikret AaB en god sæsonstart.

- Selvfølgelig har vi et straffespark og en bold, der måske er inde, og jeg har også en stor chance tæt inde under mål, men vi må tage med, at vi har spillet seks kampe og fået point i dem alle sammen, siger Jeppe Curth.

En af kampens mest omdiskuterede episoder var kort før pausen, hvor Kenneth Emil Petersens hovedstød måske var inde over stregen, inden den blev clearet, men var ikke noget, der var blevet snakket om i AaB's omklædningsrum.

- Vi kan ikke bruge det til noget. Sådan er fodbold. Vi skulle selv have afgjort den, så vi er bare glade for vores spil, men ærgerlige over, at vi ikke vinder. Jeg ser den inde, men det gør dommeren ikke, og det er der ikke noget at gøre ved, siger Jeppe Curth.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland