AaBs sejrsstime brudt

Bundholdet Esbjerg bremsede AaBs flotte sejrsstime. Vestjyderne vandt overraskende med 2-0 i mandagens superligakamp i Aalborg.

AaB'erne jagtede den sjette sejr i træk, men selv om nordjyderne havde klart overtag i spil og chancer, så viste bundholdet fra Esbjerg stor kynisme i afslutningerne.

De to hold gik til pausen uden mål efter en chancefattig halvleg. Efter pausen kom AaB'erne frem til flere fine muligheder, men holdet savnede for en gangs skyld skarpheden i dette efterår.

Skarpe det var til gengæld Esbjerg. To chancer og to mål. Begge scoringer sat ind af Martin Braithwaite.

AaB'erne forsøgte en offensiv satsning til sidst, men det gav ikke yderligere farlige muligheder.

Trods nederlaget er AaB stadig nummer to i superligaen fire point efter FCK på førstepladsen.