AaB's unge bomber er tilbage

Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Nicklas Helenius nyder at være tilbage i målscorerrollen efter fire kampes tørke fra den unge angriber.

Efter scoringspause i de seneste fire superligakampe, spillede AaB's talentfulde angriber Nicklas Helenius sig tilbage i centrum med to mål i 3-1-sejren over Brøndby.

Dermed kom han op på i alt seks sæsontræffere og fortsatte, hvor han slap i midtugens pokalsejr over Brønshøj, hvor der også var to Helenius-scoringer undervejs.

- Jeg har haft svært ved at komme til de helt store chancer i de sidste kampe. I dag kom de så, ligesom de gjorde mod Brønshøj. Men det er, fordi jeg arbejder rigtig hårdt for det, siger Nicklas Helenius.

- Vi har snakket om, hvordan jeg kommer i bedre positioner, og det udnyttede både jeg selv og holdet i dag, lyder det fra Helenius.

AaB-angriberen er udtaget til U/21-landsholdet, der i landskamppausen skal møde Spanien i to playoff-kampe om en EM-billet.

Her skal han blandt andre konkurrere med Brøndbys Simon Makienok om pladsen som spydspids. Makienok scorede Brøndbys enlige mål søndag aften.

- Jeg gider ikke spekulere på det lige nu. Jeg skal fortsætte med at spille godt, også til træning. Så er der gode chancer for, at jeg starter inde mod Spanien, siger Nicklas Helenius.