Aalborg City udvider VM-festen

00:22

Den store succes med VM bold på storskærm på Gammeltorv i Aalborg får nu arrangørerne til at udvide.

7.000 tilskuere til VM-fest i Aalborg City forleden gav udfordringer for sikkerheden, så nu bliver tilskuerområdet udvidet med endnu en storskærm

Folk stod som sild i en tønde, busserne havde svært ved at komme forbi, og det gjorde det til en risikabel affære, da omkring 7.000 tilskuere stimlede sammen omkring Gammeltorv i Aalborg for at se Danmark spille VM-kamp mod Frankrig tirsdag eftermiddag.

Derfor har Aalborg City nu besluttet at udvide VM-området med endnu en storskærm, når Danmark søndag aften kl. 20 møder Kroatien i ottendedelsfinalen.

- Det repos, der er bag vores nuværende skærm, skal udnyttes fuldt ud på søndag, siger direktør i Aalborg City Flemming Thingbak, som vurderer, at op mod 2.000 tilskuere kan stå på det omtalte repos, som dermed også kan være en del af den rød hvide fest.

- Den primære grund til, at vi sætter en ekstra skærm op, er sikkerheden omkring vores arrangement. Tirsdag stod mange mennesker helt ude på Østeraagade og spærrede gaden, busserne havde svært ved at komme igennem, men heldigvis gik alt godt, siger Flemming Thingbak og fortsætter:

- Med Danmarks avancement tager vi nu denne udvidelses i brug, og de mange der gerne ville have været tættere på vores storskærm i går, kan nu komme det på søndag. Vi glæder os over, at så mange mennesker besøger Fanzonen på Gammeltorv hver eneste dag og ser fodbold. Der er ingen tvivl om, at fodbold samler folk – alle mulige nationaliteter mødes og hygger sig på pladsen, ser fodbold, drikker en fadøl – og nyder det herlige sommervejr, siger Flemming Thingbak.

00:22

Den store succes med VM bold på storskærm på Gammeltorv i Aalborg får nu arrangørerne til at udvide.

Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord