Aalborg DH har ikke givet op

 Aalborg DH har ikke givet op

Trods stort nederlag i den første DM-finale tror Aalborg DH's håndboldkvinder stadig på samlet sejr over Viborg HK, som heller ikke tager sejren for givet.

Intet tyder på, at DM-guldet i kvindehåndbold havner andre steder end hos Viborg HK, som her til eftermiddag på hjemmebane besejrede Aalborg DH med 32-22 i den første finalekamp.

Men Aalborg-mandskabet, der overraskende har spillet sig i finalen, tror fortsat på, at suveræne Viborg kan væltes, når finalens anden kamp spilles om en uge i Nordjylland. Det siger Aalborgs stregspiller, Karen Brødsgaard.

- Man spiller ikke en DM-finale og lægger sig ned. Vi vil spille en finale med manér, og så må vi se, hvor langt det rækker, og selvfølgelig håber jeg på, at det rækker lidt længere i næste kamp, og så er der også chancer for en tredje finalekamp. Vi giver bestemt ikke op, og forhåbentlig tror Viborg, at de har vundet i forvejen, så vi kan overraske dem, siger den tidligere landsholdsspiller til Ritzau.

Aalborg DH var i store dele af især første halvleg godt med, men haltede hele tiden efter på grund af en skidt åbning, hvor Viborg kom foran 4-0. Viborg gik dog kun til pause med en 15-13-føring, men igen kom Aalborg skidt i gang, da anden halvleg blev fløjtet op, og det kostede til sidst.

I den anden finalekamp kan Viborg, som allerede har vundet pokalturneringen og Champions League i denne sæson, sikre sig guldet med minimum uafgjort, men Viborg-træner Jakob Vestergaard tager intet for givet, som Brødsgaard ellers håber på.

- Det bliver en helt ny kamp, hvor Aalborg bare skal vinde med ét mål for at fremtvinge en tredje kamp, og så er det lige meget, hvor stort vi har vundet med på hjemmebane. Men selvfølgelig er vi meget fortrøstningsfulde, når vi nu har vundet med 10 mål, fortæller Vestergaard.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland