Aalborg DH på vej mod lukning

Aalborg DH har ondt i økonomien. Ejerkredsen er muligvis på vej til at lukke håndboldklubben.

<b>Sportslig og økonomisk nedtur</b>
Krisen kradser i Aalborg DH. Sportsligt er holdet på halen med seks nederlag i streg, men hvad værre er, så truer klubbens økonomiske fundament med at krakelere.

<b>En ejer har forladt</b>
I ejerkredsen trak Per Nielsen for nylig stikket ud og det decimerer investorkredsen til to - erhvervsmændene Jesper Skovsgaard og Svend Aage Christiansen.

<b>To tilbage med underskud</b>
Disse er nu blevet så trætte af at poste millioner i det økonomiske krater, som Aalborg DH længe har været med tocifrede millionunderskud.

<b>Skæbnemøde lørdag</b>
Et bestyrelsesmøde lørdag skal afgøre Aalborg DH's skæbne, men sikkert er det, at der skal opbakning til nu. Ellers er det slut med tophåndbold i Nordjylland.

<b>Brug for flere penge</b>
- Vi skal have flere penge for at fortsætte. Det har været en sportslig succes, men en økonomisk fiasko. Måske er Aalborg og omegn bare ikke gearet til en klub som Aalborg DH, siger Svend Aage Christiansen, som erkender, at situationen er alvorlig.

<b>Ser ikke godt ud</b>
Til dagens udgave af Jyllands Posten siger medejer Jesper Skovsgaard:

- Det kommende regnskab ser ikke godt ud. Det går jo ikke man vil høre Pavarotti, men kun har råd til at hyre Jesper Lundgaard, men sådan har det altid været i Aalborg DH. Alt har været på 1. klasse, men det er slut nu. Hvis vi skal blive i klubben bliver der droslet kraftigt ned. Vi må skære i spillertruppen, og det bliver ikke længere så pompøst at komme til klubbens kampe.

<b>Brugt 20 mill.</b>
Investorkredsen med Jesper Skovsgaard, Svend Aage Christiansen og Per Nielsen anslås at have postet mere end 20 millioner kroner i Aalborg DH. De sidste millioner kan være brugt nu.

Flere nyheder fra TV2 Nord