Aalborg DH smidt ud af håndboldligaen

DHF's disciplinærudvalg har udelukket Aalborg DH fra damernes bedste håndboldrække.

Håndboldklubben Aalborg DH er blevet smidt ud af håndboldligaen. Det står klart efter at DHF's disciplinærudvalg mandag har holdt møde.?

- Aalborg DH har misligholdt sin forpligtelse til at indbetale et gebyr til dommerrejsepuljen. Det er sådan, at klubberne skal betale et deltagergebyr og et dommerrejsegebyr og det er en betingelse for at deltage, fortæller Frank Smith, der er leder af klub- og elitesektionen i Dansk Håndbold Forbund.

Pengene skulle være overført senest 15. august og med den rykkerfrist DHF efterfølgende gav, havde klubben til ultimo august til at overføre pengene.

Udelukkelsen betyder, at hverken Aalborg DH eller moderklubben Aalborg KFUM kan spille divisionshåndbold i den kommende sæson. Fra sæsonen 2014/2015 vil moderklubben dog formentlig kunne få lov til at starte op i 2. division.

Holdets træner Tanja Logvin var i fredags til møde med direktør Bøje Larsen, hvor hun blev forsikret, at der var styr på formaliteterne og økonomien.

- Jeg er overrasket. I fredags fik jeg at vide, at alle problemer var løst, siger Logvin.

- Det er godt for spillerne, at det kommer nu, så de har mulighed for at finde en anden klub, fortsætter træneren.

Tanja Logvin skal møde Bøje Larsen klokken 15.30 og spillerne orienteres efterfølgende. Tanja Logvin skal her have en forklaring på sagen.

TV2/Nord har forsøgt at få en kommentar fra direktør Bøje Larsen, men han har ikke taget sin telefon.

Ringkøbing Håndbold overtager Aalborg DH's plads i håndboldligaen.


Seneste nyt

fra Nordjylland