Aalborg-dreng vender hjem til Aalborg Pirates

Foto: Jan Korsgaard, Scanpix

Efter 4 år i Esbjerg vender Jeppe Holmberg nu hjem til Aalborg Pirates, hvor han fik sin ishockey-opdragelse.

Det hele startede i Aalborg. Efter 4 år i Esbjerg Energys farver vender Jeppe Holmberg nu skøjterne nord på for at trække Aalborg Pirates trøjen over hovedet. 

- Jeppe kommer med god erfaring fra ligaen, og han kender Aalborg og klubben. Han vil passe perfekt ind i truppen med hans professionelle attitude og tilgang til spillet, fortæller cheftræner Brandon Reid. 

Læs også Aalborg Pirates har fundet erstatning for klassekeeper

Jeppe Holmberg er en ung spiller på 20 år. På trods af sin alder har han allede nået at få en masse erfaring fra den danske Metalliga. 100 grundspils kampe og 50 slutspils kampe er det indtil videre blevet til for det unge talent. I de 50 slutspilskampe er mange blevet til sejr, da Jeppe Holmberg i sine fire sæsoner i Esbjerg har vundet to danske mesterskaber.  

- Jeppe er en spiller, som vi har fulgt med interesse gennem de seneste sæsoner i Esbjerg. Han er jo Aalborgdreng og sådanne er vi altid interesseret i at få hjem til klubben igen. Med to danske mesterskaber i bagagen ved Jeppe om nogen hvad der skal til, fortæller sportschef Ronny Larsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord