Aalborg får nyt parkeringshus med 590 P-pladser

Det nye store P-hus på Østre Havn er åbnet, og Musikkens Hus glæder sig over, at de mange gæster nu får flere og bedre parkeringsmuligheder.

590 nye P-pladser står klar i det nyopførte P-hus på Østre Havnegade 17 mellem ved Musikkens Hus, Østre Havn og Nyhavnsgade.

Parkeringshuset skal servicere brogere, der ønsker at parkere i Østre Havn-området, Musikhuskvarteret og ved Musikkens Hus.

Det glæder direktøren i Musikkens Hus at det nye P-hus nu kan tages i brug.

- Vi ved, at en aften i Musikkens Hus allerede starter, når man ankommer til området. Let adgang til og ikke mindst fra parkering er en vigtig del af den totaloplevelse, som vi gerne vil tilbyde vores gæster. Derfor er vi meget tilfredse med, at det nye parkeringshus nu står færdigt og indgår som en del af de parkeringstilbud, der er i gåafstand fra Musikkens Hus, lyder det fra direktør Lasse Rich Henningsen.

Betaling med nummerpladescanner

Det nye P-hus har fået navnet Havnemøllen og indeholder den nyeste scanningsteknologi. Det betyder, at nummerpladescannere automatisk registrerer ind- og udgående trafik, og brugerne kan således tilmelde sig automatisk betaling. Der er dog også fortsat mulighed for manuel betaling i P-automater.

Det nye P-hus skal imødekomme behovet for parkering i Østre Havn-området, hvor nye boligkvarterer og byggeprojekter også fortsætter med at skyde op.


Seneste nyt

fra Nordjylland