Aalborg får royalt besøg

Foto: Musikkens Hus

Kronprinsesse Mary besøger Musikkens Hus i forbindelse med TV2's Juleshow.

Der var rift om billetterne til det stort anlagte tv-juleshow i Musikkens Hus 19. november klokken 20.00, som blev udsolgt på 20 minutter.

Nu har de heldige, der fik billet, endnu mere at glæde sig over.

De kommer nemlig til at se showet sammen med Kronprinsesse Mary, når hun tager turen fra København til Aalborg for at nyde en perlerække af danske solister, julehygge, tilbageblik på 25 år med TV2-julekalendere og en masse indslag med kendte ansigter fra TV 2. Aftenens værter er Hans Pilgaard og Cecilie Frøkjær.

Det er anden gang, Kronprinsesse Mary gæster Musikkens Hus. Første gang var i forbindelse med uddelingen af Kronprinsparrets Priser sidste efterår.

- Vi glæder os meget til endnu engang at byde Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary indenfor i vores smukke koncertsal, og vi er sikre på, at det vil glæde det nordjyske publikum at opleve Kongehusets magi helt tæt på, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Når Musikkens Hus står klar med rød løber og sød blomsterpige 19. november, så er det sjette gang, Kongehuset lægger vejen forbi siden åbningen i marts 2014.

Dertil besøgte Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen Musikkens Hus, mens det stadig var i byggefasen.

Kronprinsesse Mary kommer alene denne gang, da Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik er bortrejst på dagen.

TV 2 Juleshow bliver den sjette nationale tv-produktion fra den smukke koncertsal i Musikkens Hus.

Flere nyheder fra TV2 Nord