Aalborg går til kamp mod affald

Det skal være slut med affald, der flyder i gaderne. Derfor går Aalborg City og Aalborg Kommune nu til fælles kamp mod skraldet.

Hver evig eneste dag rykker mandskab fra Aalborg Kommunes renholdelsespatrulje ud for at samle affald i midtbyen. Alligevel kan det ikke undgås, at der hen på aftenen ligger pizzabakker, øldåser og cigaretskod og flyder på gader og stræder. Og det skal være slut.

Aalborg City og Aalborg Kommune er derfor gået sammen om en ny kampagne for at sætter en stopper for svineriet. Fra lørdag den 31. marts og frem til onsdag den 4. april vil de sende et ekstra rengøringshold ud i byen - både for at få en renere midtby og få folk til at smide affaldet i skraldespanden.

Samtidig vil cityforeningens medlemmer lave små event og happenings for at sætte fokus på svineriet. Og få folk til at hjælpe med at undgå det.
 

- I Aalborg City synes vi jo ikke, at vores by er grim og beskidt. Vi anerkender naturligvis det kæmpe arbejde, som kommunens medarbejdere gør hver eneste dag for at holde byen ren, men i Aalborg City stræber vi altid efter at sætte overlæggeren lige lidt højere, og det gælder selvfølgelig også de forhold, som vi gerne vil byde vores gæster og kunder på, når de kommer til Aalborg, siger direktør i Aalborg City Flemming Thingbak.


Seneste nyt

fra Nordjylland