Aalborg Håndbold klar til semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg

Aalborg Håndbold er fløjet direkte i DM-semifinalen, hvor holdet skal møde Bjerringbro-Silkeborg.

Med fem sejre ud af fem mulige i slutspilspuljen må Aalborg Håndbold siges at være flyvende i øjeblikket. Men søndagens sejr over Skjern på udebane er nordjyderne klar til DM-semifinalen.

Det lignede dog ikke en sejr til Aalborg fra begyndelsen af kampen. Skjern-mandskabet, som måtte undvære profilerne Kasper Søndergaard og Bjarte Myrhol, kom bedst fra start og kæmpede sig op på en tremåls-føring. Den føring fik Aalborg Håndbold dog stort set hentet igen, så stillingen hed 16-15 til hjemmeholdet ved pausen.

I anden halvleg kom nordjyderne godt ud af starthullerne, og med tre hurtige scoringer var måltavlens tal pludselig i gæsternes favør.

Skjern bed dog fra sig og kom snart op på siden af Aalborg Håndbold, 19-19. Herfra skiftedes holdene til at føre med et enkelt mål næsten helt frem til slutfløjt. Først med syv minutter tilbage lykkedes det Aalborg Håndbold at slå et lille hul ned til sin modstander med en to-målsføring efter et effektivt straffekast fra Buster Juul.

Kampen endte 28-26 til aalborgenserne, der nu skal møde Bjerringbro-Silkeborg i tre semifinalekampe. Den første spilles i Silkeborg på torsdag.

Skjern blev nummer to i slutspilspuljen og skal nu møde GOG i den anden semifinale.