Håndboldchefen jubler: Aalborg Håndbold får drømme-modstandere i Champions League

De danske håndboldmestre får besøg af de største hold med de største stjerner. - De skal passe, når de kommer herop, siger direktør Jan Larsen.

Drømmen om at byde de helt store hold op til dans i Champions League opstod i det samme øjeblik, som Aalborg Håndbold for nyligt blev danske mestre. 

Og nu ser drømmen ud til at blive til virkelig, efter lodtrækningen til gruppespillet er overstået. Aalborg skal nemlig møde Mikkel Hansen og Paris Saint Germain, Barcelona og Flensburg-Handewitt - foruden Pick Szeged fra Ungarn, Zagreb fra Kroatien, norske Elverum og Celje fra Slovenien. 

- Det er en drømmepulje, det vi må bare sige. Jeg er vanvittigt begejstret, og det bliver fantastisk oplevelse at møde de tre største hold i verden, jubler en glad Aalborg Håndbold-direktør Jan Larsen fra Wien, der har lovet at købe en omgang østrigske øller til den danske delegation, der er med ved lodtrækningen, hvor GOG i gruppespillet skal møde Dinamo Bucuresti (Rumænien), Chekhovskiye Medvedi (Rusland), Kadetten Schaffhausen (Schweiz), Kristianstad (Sverige) og Wisla Plock (Polen).

Møllgaard efter DM-guldet kom i hus. 

Aalborg var fjerdeseedet i lodtrækningen skal slutte blandt de seks bedste i for at gå videre fra gruppespillet. 

- Det er en uhyre svær pulje, men vi mener, at vi har en chance, og vores målsætning er at gå videre fra gruppespillet. Det er jo allesammen verdensklassehold, men hvis de store tror, at de bare kan komme til Nordjylland og spille os ud af banen - så kan de godt tro om. Vi bider fra os, hvis stemningen i hallen bliver lige så vild som under finalen for et par uger siden, siger Jan Larsen om holdets chancer. 

Anfører René Antonsen lige efter at have fået DM-guldet om halsen. 

Hos kvinderne er mesterholdet Team Esbjerg eneste danske deltager i næste sæsons Champions League.

Esbjergenserne skal i gruppespillet møde Rostov-Don fra Rusland, rumænske CSM Bucuresti og Perla Lublin fra Polen. Tre af de fire hold går videre til mellemrunden.

Se billeder, hvor anfører for Aalborg Håndbold løfter guld til kluppen for fjerde gang i klubbens historie.

Seneste nyt

fra Nordjylland