Aalborg Håndbold får ny cheftræner

Assistenttræneren bliver forfremmet, og spiller skifter bold ud med råb fra sidelinien. Den nye cheftræner-duo i Aalborg Håndbold hedder fremover Madsen/Atlason.

Danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold skifter ud på sidelinien. Den tidligere assistenttræner Stefan Madsen er forfremmet til cheftræner, og Arnór Atlason indstiller karrieren som spiller og bliver i stedet assistenttræner. 

- Det er den helt rigtige timing for Stefan i forhold til at overtage cheftrænerposten. Han har klubbens DNA helt inde under huden og har tidligere vikarieret som cheftræner, hvilket han har gjort yderst tilfredsstillende, siger direktør Jan Larsen i en pressemeddelelse. 

Den nye cheftræner er glad for muligheden for at svinge dirigentstokken. 

- Da jeg blev spurgt, var det svært at sige nej. Jeg kender klubben og forventningerne, og jeg ser frem til at prøve kræfter af som cheftræner i Aalborg Håndbold. Arnór og jeg supplerer hinanden godt, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan indfri ambitionerne, som vi har i fællesskab med klubben, siger Stefan Madsen. 

Stefan Madsen og Arnór Atlason er Aalborg Håndbolds nye træner-duo.
Stefan Madsen og Arnór Atlason er Aalborg Håndbolds nye træner-duo.
Foto: PR

Klubbens direktør har da også store forventninger til den nye duo. 

- Stefan besidder alle de kvaliteter, der skal til for at fastholde Aalborg Håndbold i toppen af dansk herrehåndbold. Og jeg er sikker på, at han sammen med Arnór vil udgøre en stærk trænerduo, udtaler Jan Larsen

Den 41-årige Stefan Madsen har været i klubben mange år både som assistenttræner og håndboldkoordinator. Undervejs har han også været i den kvindelige Bundesliga, hvor han i to sæsoner har stået i spidsen for Leipzig. Derudover har han i mange år været træner på diverse U-landshold, hvor han i øjeblikket er U-20 landstræner.

Ny assistentræner

Arnór Atlason, 33 år, har spillet i Aalborg Håndbold siden sommeren 2016. Tidligere har han tørnet ud i både den tyske Bundesliga samt den franske liga. Yderligere har han stor international erfaring – både fra klubhåndbolden men samtidigt også fra næsten 200 landskampe på det islandske landshold. 

Arnór Atlason bliver ny assistenttræner i Aalborg Håndbold.
Arnór Atlason bliver ny assistenttræner i Aalborg Håndbold.
Foto: PR

- Det har været en svær beslutning at stoppe min aktive karriere. Men da jeg blev fremlagt for denne mulighed, virkede det som et helt rigtigt tidspunkt at tage det næste skridt på. Jeg har længe haft en idé om, at jeg gerne vil være træner på sigt, og det er derfor en drømmesituation, der er opstået for mig. Først ser jeg dog frem til at slutte min aktive karriere godt af og derefter til at starte et nyt kapitel til sommer, siger Arnór Atlason. 

Aalborg Håndbold præsenterer Stefan Madsen og Arnór Atlason som hhv chef- og assistenttræner.
Aalborg Håndbold præsenterer Stefan Madsen og Arnór Atlason som hhv chef- og assistenttræner.
Foto: Mogens Jørgensen

Seneste nyt

fra Nordjylland