Aalborg Håndbold henter ung islænding i Århus

20-årige Ómar Ingi Magnússon skifter til sommer til Aalborg Håndbold på en toårig kontrakt.

Aalborg Håndbold har været på spillermarkedet for at forstærke sig frem mod den kommende sæson, og det er en talentfuld spiller, direktør Jan Larsen har fået fingre i.

Til sommer kommer den 20-årige islandske landsholdsspiller Ómar Ingi Magnússon nemlig til Aalborg Håndbold. Han har skrevet under på en toårig kontrakt med nordjyderne.

- Jeg er meget glad for, at vi får Ómar til klubben. Han er et stort talent med et kæmpe potentiale. Vi skal være med til at løfte hans spil endnu et niveau, og jeg er sikker på, han bliver en nøglespiller i Aalborg de kommende sæsoner, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Den 20-årige højre back er en etableret landsholdsspiller, som var en del af Islands hold ved VM-slutrunden i starten af 2017. Han spiller nu hos ligakonkurrenterne Århus Håndbold, hvor han har været siden sommeren 2016. Den unge islænding ser frem til at rykke længere nordpå.

- Jeg glæder mig til at tørne ud for Aalborg Håndbold, hvor jeg kan udvikle mig yderligere. Klubben er konsekvent med i toppen, og jeg ser frem til at hjælpe klubben i jagten på flere trofæer, siger Ómar Ingi Magnússon.


Seneste nyt

fra Nordjylland