Aalborg Håndbold holder fast ved målmand til 2020

30-årige Søren Westphal bliver mellem målstolperne i Aalborg Håndbold frem til 2020.

Siden 2014 har Søren Westphal været en del af holdet i Aalborg Håndbold. Og ifølge hans nye kontrakt er han blevet uundværlig også de næste tre år - han og klubben har netop forlænget samarbejdet frem til 2020.

Det meddeler Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

- Søren er en af de bedste målmænd i den danske liga. Han har spillet mere end 10 sæsoner i ligaen, og han har fortsat mange gode år foran sig. Det er vigtigt for os at have en stærk målmandsduo, og det er Westphal garant for sammen med Mikael Aggefors, siger direktør Jan Larsen om dagens nyhed.

Westphal, der er fynbo, indledte seniorkarrieren i GOG, og fra det sydfynske gik turen over TMS Ringsted til Nordsjælland Håndbold og derfra til KIF Kolding København. Her spillede han, indtil han skiftede til Aalborg Håndbold i 2014, hvor han indtil videre har spillet 72 kampe.

- Jeg er rigtig glad for at være i Aalborg Håndbold, og både jeg og min familie trives godt i Aalborg. Det var derfor en let beslutning for mig at forlænge samarbejdet, og jeg vil gøre mit til, at vi fortsat kan præge toppen af dansk herrehåndbold og være med til at spille om titler og medaljer hver sæson. Desuden har vi Danmarks største og bedste publikum i Jutlander Bank Arena, der bakker os helt fantastisk op, siger Søren Westphal.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland