Aalborg Håndbold holdt semifinale-kursen

Aalborg Håndbold viste tirsdag aften ingen slinger i valsen, da Århus Håndbold blev besejret med cifrene 35-29.

DM-semifinalerne er efterhånden inden for rækkevidde for Aalborg Håndbold efter tirsdag aftens sejr over Århus Håndbold på udebane.

Slutresultatet lød på 29-35, men Aalborg Håndbold havde undervejs endnu større forspring ned til sin modstander i slutspillet.

Allerede fra start satte nordjyderne sig tungt på kampen og fik hurtigt hjemmeholdets etmåls-føring lavet om til en firemåls-føring til sig selv. Senere kom Aalborg også foran med fem mål, inden Århus Håndbold fik svaret lidt igen.

Men lige lidt hjalp det for østjyderne. Aalborg var ikke til at komme i nærheden af, og med en stærk mand på mål i form af Mikael Aggefors var det ingen sag at udbygge føringen. Aalborg Håndbold var foran 20-13 ved pausen.

I anden halvleg var der aldrig rigtig fare på færde for Aalborg Håndbold. Patrick Wiesmarch blev kampens topscorer for Aalborg med otte mål, og han var dermed en medvirkende faktor i den solide sejr over Århus Håndbold.

Med sejren placerer Aalborg Håndbold sig som nummer et i sin slutspilspulje med syv point efter fire kampe.